Ons Internationale Netwerk

Onze Verkoop in Cijfers

Op basis van klanten
We bedienen meer dan 100 klanten in meer dan 20 landen

Breed Scala aan Industrieën
Van automotive en ATV, land- en mijnbouw, tot goederen van klanten

Onderdelen vs. Afgewerkte Producten
Lasersnijden en CNC buigen van plaatwerk met meer dan 80 SKU’s voor grondstoffen op voorraad

Van Onze Klanten

Uitstekende Communicatie

“Als ontwerpadviesbureau zorgde de samenwerking met Komaspec voor een vermindering van de werklast bij inkoop. We waren getuige van een vermindering van de energie die nodig is om het kwaliteitsniveau dat mijn klanten nodig hebben om concurrerend te zijn op de wereldwijde markten.

Hun ‘het kan’ houding waardeer ik het meest van hun diensten. Ik kan meer tijd besteden aan het ontwerpen van producten en minder energie aan het bestrijden van compromissen op het gebied van werktuigen. De communicatie met Komaspec is altijd goed geweest; sommige lokale leveranciers doen het niet zo goed.”

Jeromy Foy
President
Foy Design


waliteitsverbetering +100%

“Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in elektrochemische producten. Onze missie is om onze technologie te verspreiden. Na slechts 8 maanden met Komaspec te hebben gewerkt, hebben we nieuwe producten ontwikkeld en de kwaliteit van onze bestaande producten met 100% verbeterd. De communicatie met onze persoonlijke accountmanager bij Komaspec verminderde de doorlooptijd, levering en opvolging en prijs terwijl de kwaliteit verbeterde. Hun producten zijn fantastisch. ”

Gérard Binet
President
Techno Protection

Zorgzame Service

“We kopen al 20 jaar in China in. We hebben nauw met Komaspec samengewerkt aan meerdere projecten. We zijn erg tevreden over zowel hun klantenservice als over hun producten. Ze reageerde altijd adequaat op onze behoeften, zorgen en kwaliteitseisen. Het is prettig om eindelijk de gemoedsrust te hebben gevonden bij de mensen in China die onze behoeften begrijpen en aan onze verwachtingen voldoen.”

Jack Leary
President
Forge LLC


Betrouwbaar ondanks Afstand

“Ik doe sinds 2005 zaken met Komaspec en beschouw ze tegenwoordig als een integraal onderdeel van mijn activiteiten. Ze zijn altijd te bereiken, ook al bevinden ze zich aan de andere kant van de wereld in China; hun input en harde werk bij het assisteren van mijn Noord-Amerikaanse productontwikkelingsteam heeft mijn bedrijf in staat gesteld om veel eindproducten te ontwikkelen. Ze hielpen met de kant en klare operatie zonder te reizen. Ze zorgen voor mijn behoeften alsof ze deel uitmaken van mijn eigen bedrijf.”

Charles Goulet
President
Innovaplas

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. For more information please read our privacy policy.

Back to top