Ons verhaal

Komacut, een volledige dochteronderneming van Komaspec, een turnkey contractfabrikant met meer dan 15 jaar ervaring, werd opgericht in 2017 met als doel de introductie van nieuwe producten op het gebied van plaatbewerking te versnellen.

Hiervoor heeft Komacut een geïntegreerd platform ontwikkeld dat on-demand lasersnijden van plaatmetaal met hoge precisie en CNC-buigen mogelijk maakt, van 3D-tekeningen tot verzending.

KOMACUT
VISIE

Van oudsher, van het ontwerp tot de fabricage, is de fabricage van plaatwerk met een hoog/gemiddeld volume een bedrijfstak waar schaalbaarheid, technische transparantie en snelheid niet gemakkelijk haalbaar zijn voor belanghebbenden.

Om deze fundamentele problemen op te lossen, begon Komacut in 2016 aan een reis om een slim productiesysteem te ontwikkelen dat niet alleen de bestaande uitdagingen in de plaatwerkindustrie zou oplossen, maar ook een revolutie teweeg zou brengen in de contractproductie van precisieplaatwerk en het verwerkingssysteem ervan, vanaf een offerte tot verzending.

Mogelijk gemaakt door ons visionaire en toegewijde team, werd het platform van KOMACUT met succes ontwikkeld en in 2020 gelanceerd. Door gebruik te maken van machine learning en kunstmatige intelligentie (AI) voor end-to-end closed loop productie, biedt het online platform in feite drie belangrijke voordelen:


Real-Time DFM Feedback

Instant Ontwerp voor Maakbaarheid (DFM) invoer voor de productontwerper

Naadloze uitvoering met korte doorlooptijd

Doorlooptijd van offerte tot verzending aanzienlijk verkorten door het gebruik van AI en automatisering technologieën

Hoge Zichtbaarheid en Transparantie

De gehele tijd realtime gegevens en monitoringmogelijkheden bieden aan onze gewaardeerde belanghebbenden, te beginnen vanaf het moment dat ze Komacut inschakelen


Deze drie voordelen hebben Komacut in staat gesteld om beter samen te werken met onze belanghebbenden en vertrouwen, geloof en goede werkrelaties op te bouwen. Deze voordelen zijn duidelijk zichtbaar bij onze terugkerende klanten terwijl we het merk Komacut over de hele wereld uitrollen.

Bij Komacut geloven we in het voortdurende streven naar innovatie aan de voorzijde van technologische vooruitgang. Door veel te investeren in geavanceerde en hoogwaardige machines, is Komacut in staat om alleen producten van de beste kwaliteit te leveren.

Vereenvoudigen, Versnellen,
Op Tijd, Altijd

Komacut gelooft in het bieden van een naadloze en snelle ervaring aan onze klanten. We onderzoeken voortdurend hoe we onze betrokkenheid bij klanten kunnen verbeteren en hun ervaring plezierig kunnen maken. Door ons te concentreren op het vereenvoudigen en versnellen van processen zonder concessies te doen aan kwaliteit en services, kunnen we tijdverspilling elimineren, kosten verlagen en snel voldoen aan de eisen van de klanten. Komacut verzekert al onze klanten een persoonlijke en bevredigde ervaring bij ons.

Innovatie

Persoonlijke Ervaring

Vereenvoudigt proces

Snelle Oplossingen

Geavanceerde Technologieën

Zichtbaarheid en Transparantie

Zichtbaarheid en Transparantie

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. For more information please read our privacy policy.

Back to top